avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxe detinere TV bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxe detinere TV bar

Daca am un TV in bar ce taxe trebuie sa platesc ptr el?
Conform Art. 15 din Legea nr.8/1996 cu moficicarile ulterioare
(1) Se considera comunicare publica orice comunicare a unei opere, realizata
direct sau prin orice mijloace tehnice, facuta intr-un loc deschis publicului sau in orice loc in care se aduna un numar de persoane care depaseste cercul normal al membrilor unei familii si al cunostintelor acesteia, inclusiv reprezentarea scenica, recitarea sau orice alta modalitate publica de executie ori de prezentare directa a operei, expunerea publica a operelor de arta plastica, de arta aplicata, fotografica si de arhitectura, proiectia publica a operelor cinematografice si a altor opere audiovizuale, inclusiv a operelor de arta digitala, prezentarea intr-un loc public,prin intermediul inregistrarilor sonore sau audiovizuale, precum si prezentarea intr-un loc public, prin intermediul oricaror mijloace, a unei opere radiodifuzate.

Trebuie sa detineti o licenta/autorizatie pentru televizorul din bar. Taxa lunara difera in functie de numarul de metri patrati ai locatiei cat si de situarea in mediul urban sau rural (intre 15 si 30 de lei pe luna)
Acesta este formularul de autorizatie:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot copia articole de pe acest site pe blogul meu? multimoak multimoak As dori sa aflu si eu daca pot copia articolele de pe acest site pe blogul meu cu conditia sa scriu dedesubt ca am preluat informatiile de pe site. Daca pot cu ... (vezi toată discuția)
Ambalajul unui produs poate fi obiectul dreptului de autor? duwhyt duwhyt Am un site si vreau sa expun pe el niste copii obtinute prin scanare a unor ambalaje de produse ce se afla aproape in orice supermarket din romania. Am nevoie ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - online / plagiat enisirin enisirin Ce metode se gasesc pentru a sanctiona folosirea si preluarea fara precizarea unui surse pentru creatiile proprii?Imi puteti indica va rog o lege sau vreun ... (vezi toată discuția)