avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legalitate contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legalitate contract

Buna ziua,
As dori o parere privind legalitatea unui asemenea contract:
Este vorba de faptul ca o firma, vrea sa faca cu o primarie, un contract prin care, primaria ii da un teren pe care sa construiasca un parc fotovoltaic, iar, in schimb, firma face gratuit pentru primarie doua proiecte de panouri solare pe doua cladiri, la alegere, cladiri ce apartin primariei.

Teoretic, nu ar fi probleme, dar practic....Va multumesc anticipat.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Cel mai recent răspuns: SIMION BOGDAN BACIU , Consilier juridic 13:25, 21 Februarie 2013
Il concesioneaza sau il vinde? Practic trebuie negociate foarte bine clauzele contractuale pentru a nu exista situatii care sa duca la nerespectarea obligatiilor contractuale
Vor sa il concesioneze.Ma gandesc ca s-ar putea incheia un parteneriat public privat prin asociere in participatiune,ce spuneti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Jeremy Jeremy 1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii. 2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)
Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)