avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda rovigneta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda rovigneta

va rog sa ma ajutati.....amenda pentru rovigneta este deductibila fiscal?va multumesc....
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 14:54, 21 Februarie 2013
nu este deductibila fiscal
Din ce stiu eu, nicio amenda nu este deductibila fiscal.
multumesc.....asa stiam si eu dar pentru siguranta aveam nevoie si de alte pareri..o zi buna!
Subiectul devine interesant daca se schimba putin intrebarea: amenda e imputabila? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta ramane valabila? zcb zcb Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau ... (vezi toată discuția)
Amenda contestata, ce sa fac? Dragos66 Dragos66 Buna ziua, Buna ziua, Am primit o amenda anul trecut de la pl deoarece nu aveam lipita rovigneta pe parbriz si am contestat in instanța aceasta amenda ... (vezi toată discuția)
Rovinieta claudia_liliana claudia_liliana Buna ziua, am o nelamurire privind 2 probleme si anume: - pt o soc com cu obiect de activitate transporturi , rovinieta este deductibila privind TVA. - tot ... (vezi toată discuția)