avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anularea procesului verbal de contraventie - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anularea procesului verbal de contraventie - circulatie auto

Buna ziua. Iata cazul meu pe scurt: mi s-a blocat roata si mi s-a dat amenda pentru nerespectarea distantei de 1 metru pentru trotuarul pietonal. In procesul verbal nu mi s-a mentionat chitanta cu care am platit taxa de deblocare a rotii.
1.Este acesta un motiv de anulare al procesului verbal?
2. Daca in poza facuta de politist nu se vede roata blocata poate fi luata in considerare poza? - mentionez ca agentul a facut poza masinii dupa ce am deblocat roata si am semnat procesul verbal ( pentru ca am mentionat in procesul verbal ca nu sunt de acord cu amenda si cu motivul pentru care mi-a aplicat-o).Am tras apoi masina pe trotuar dupa aceasta pentru a nu optura accesul unei masini mari care trecea pe strada si care nu avea loc deoarece masina cu caracatite parcase exact in dreptul masinii mele si alte masini nu mai puteau trece.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:35, 21 Februarie 2013
Aspectul invocat de dvs nu constituie temei legal care sa conduca eventual la anularea PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa-mi oferiti un sfat, daca este posibil. am ... Utilizatorcad6 Utilizatorcad6 Buna ziua! Va rog sa-mi oferiti un sfat, daca este posibil. Am parcat un automobil proprietatea mamei, intr-o parcare cu plata in Galati. Stiu ca conform ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi incadrata? johnnyb johnnyb Buna seara! Am si eu o problema mai delicata si ma intereseaza o parere avizata. Am depus o plangere impotriva unui proces verbal pt blocarea rotii. In ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala timisoara todoran13 todoran13 Am fost amendat cu 300 lei (jumatate din minimul de 600 lei) + taxa deblocare roata de 105 lei pentru parcare pe trotuar. Nu intru in detalii cum ca din ... (vezi toată discuția)