avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general burse moldoveni
Discuție deschisă în Contabilitate în general

burse moldoveni

Buna ziua.As dori sa stiu daca bursele pentru elevii moldoveni se acorda pentru toata luna ianuarie sau doar pentru perioada in care au avut cursuri.(14-31 ianuarie)

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ingrijire copil de la postliceala maria85maria maria85maria Buna ziua.As dori sa stiu daca voi beneficia de indemnizatie crestere copil daca am avut somaj din iulie pana in, inclusiv ,decembrie.Din ianuarie ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)
Burse sociale elevi cristina velescu cristina velescu as dori sa stiu ce acte imi trebuie si ce venit trebuie sa avem pe membru de familie pt a obtine bursa scolara.si cat este aceasta bursa?.multumim! (vezi toată discuția)