avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie ingrijire copil de la postliceala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie ingrijire copil de la postliceala

Buna ziua.As dori sa stiu daca voi beneficia de indemnizatie crestere copil daca am avut somaj din iulie pana in, inclusiv ,decembrie.Din ianuarie pauza,intrerupere si tocmai am ramas insarcinata din mijlocul lui decembrie.Mai pot face ceva ,sa ma angajez zilele astea din ianuarie ma vor ajuta?Mai pot sa zic ca sunt si la postliceala privata in anul 3 ,la zi,varsta 31 ani.O perioada eram angajata pe perioada determinata ,de unde am intrat in somaj ,dar in acelasi timpcontinuam si la postliceala.Va rog cat se poate de repede sa ma ajutati,daca e vreo sansa de a beneficia de indemnizatie.Multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:56, 25 Ianuarie 2016
1. Daca veti naste in septembrie 2016 cele 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) sunt octombrie 2015 - septembrie 2016.

2. Daca in aceste 12 luni ati fost o perioada in somaj indemnizat si ati fost eleva la zi la o scoala postliceala pana in luna nasterii, veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala de stat Irinaionescu Irinaionescu Buna ziua, sunt eleva la postliala la cursuri de zi, scoala de stat din septembrie 2012, acu sunt in anul II. Nelamurirea mea este ca am 29 ani si in martie ... (vezi toată discuția)
Ccc dupa terminarea scolii postliceale maria85maria maria85maria Buna ziua,am ramas insarcinata in ianuarie,nasterea probabil ar fi octombrie.Sunt la postliceala anul 3.Am licenta in iulie atunci se termina scoala.Anul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)