avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIA 101 pentru IANUARIE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIA 101 pentru IANUARIE

Stie cineva,ceva,despre declaratia 101 aferenta lunii ianuarie 2013?
Credeti ca ANAF-ul va publica un model special,ca cel din 2011 cu perioada.....?
Multumesc celor care ma pot lamuri.
Cel mai recent răspuns: Mirela Durnea - Expert contabil , Contabil 18:56, 24 Februarie 2013
Ideea este ca nu stim inca ce depunem 100 sau D 101 cu doi ani fiscali.Mai e asa de mult pana pe 25.03....Poate pe 24.03 ne lamureste si pe noi Anaf-ul.
Sincer eu m-am saturat de clarificari si declaratii de"ultimul moment".
Am presupus ca este vorba de D101 datorita exprimarii, intrucat 101 - declaratie privind impozitul pe profit, iar 100 - declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat, dar ramane sa ne lamurim, asa cum ati zis :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit 2012 slk268 slk268 Care este modul de închidere a anului 2012, din punctul de vedere al impozitului pe profit ? Cum declar in D100 SI d101? (vezi toată discuția)
Declaratii microintreprindere anairam_unid anairam_unid O firma neplatitoare de tva care a fost platitoare de impozit pe profit si care acum trece la microintreprindere trebuie sa faca declaratia 101(termen ... (vezi toată discuția)
Declaratie impozit profit trim.iv 2012 tincuta30 tincuta30 Mai declara societatile comerciale impozitul pe profit aferent trim.IV al anului 2012 in declaratie D100 ce se depune pe 25.01.2013, sau se depune direct, D101 ... (vezi toată discuția)