avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata--> recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata--> recurs

Buna ziua,

Am depus recurs pentru diminuarea onorariului avocational pentru suma de 2000 lei, am primit citatie prin care mi se pune in vedere sa platesc taxa judiciara de timbru in valoare de 1023.89 lei.
Intentionez in termen de trei zile sa depun cerere de reexaminare taxa judiciara de timbru, am gasit pe net o Decizie a Inaltei Curti, ca potrivit .art. 14 din Norma metodologică din 1999, pentru aplicarea Legii nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru , aceasta actiune este scutita de plata taxei de timbru.
Mai este de actualitate acest articol?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru calculata gresit de instanta BMV BMV Am urmatoarea situatie: am depus cerere de recurs la ICCJ. Am timbrat 4536 lei pentru suma contestata de 495979. De curand am primit citatia care precizeaza ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru . scutire primaria mun bucuresti? RADU SAVALACHE RADU SAVALACHE Buna ziua. Solicit o parere cu privire existenta/inexistenta platii taxei de timbru, a P.M.B- prin Primarul General intr-o actiune in constatarea dreptului ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru adrianef adrianef Se poate respinge o actiune pe motiv ca este netimbrata sau insuficient timbrata sau judecatorul da un termen pentru a se timbra actiunea? (vezi toată discuția)