avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nelamuriri infiintare firma OffShore
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nelamuriri infiintare firma OffShore

In circa o luna urmeaza sa intru pe piata online cu un website retea sociala.
Pentru ca voi avea un sistem de plata gen paypal am facut o firma la noi. Precizez ca website-ul nu are legatura cu Romania ci este worldwide si nu am nevoie practic nici macar de sediu la noi.
Mie imi cer TVA desi eu nu pot cere tva utilizatorilor pe website.
Asteptarile mele ca profit sunt de peste 50.000$ pe luna
Am tot citit pe diferite site-uri care fac firme offshore dar tot sunt nelamurit de cum merge trecerea de la o firma la alta. Domeniul si hostingul sunt cumparate pe pers fizica deci as avea nevoie de niste informatii:

As vrea pe de o parte sa fac o firma offshore de ex Cipru ca sa pot sa fac contract cu paypal direct cu firma offshore sau daca nu reusesc in timpul pana ii dau drumul...cum fac trecerea dupa aceea.
Cum merge...Cumpar cu firma din Cipru pe cea din Romania? sau ce fel de contract se face? Cum evit PRACTIC dubla impozitare? Cum scap de firma din Romania si de taxe?

Daca cel care ma lamureste se si ocupa cu infiintari de firme offshore sau ofera consultanta de specialitate mai mult ca sigur va avea un nou client!

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2013
MarioNN, utilizator

Alte discuții în legătură

Magazin online cu tricouri de tip dropship cristina227 cristina227 Buna, doresc sa imi deschid o afacere online cu tricouri de tip dropship. Practic eu voi avea un site cu modele de tricouri, iar cand cineva cumpara un tricou, ... (vezi toată discuția)
Paradisurile fiscale si infiintare firma off-shore Monica Baiceanu Monica Baiceanu Imi poate impartasi cineva din experienta infiintarii unei firme intr-un paradis fiscal, off-shore, sau alte detalii cunoscute? In perioada asta fiscal ... (vezi toată discuția)
Infiintari firme offshore cosminculea cosminculea Ma intereseaza cateva societati serioase care se ocupa de infiintarea de firme offshore. De asemenea ma intereseaza costul infiintarii unei astfel de firme si ... (vezi toată discuția)