avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cass -din suma obtinuta in urma tranzactiei imobiliare?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cass -din suma obtinuta in urma tranzactiei imobiliare?

Am vandut un apartament in vederea cumpararii in alta localitate a unui alt apartament( in aprilie 2012 vanzarea---mai 2012 cumpararea actualei locuinte ).Din vanzare, pe adeverinta de venit de la fisc apare 50% venit la sot si 50%la sotie.Daca sotia nu are alt venit pe ultimi 5 ani decat acesta rezutat din vazarea apart., este corect sa-i retina contributie la sanatate 6.5% din50%suma de vanzare?MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Procura pentru inchiriere sau vanzare apartament Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Suntem co-proprietari cu sotia (50% fiecare) la un apartament. Daca dorim sa il dam cu chirie sau sa il vindem, dar eu sunt plecat din ... (vezi toată discuția)
Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)
Mostenire legala care sunt cotele partilor? claudiughebauer claudiughebauer Tatal moare si lasa sotia cu care nu are copiii si 3 copiii din alta casatorie cum se imparte apartamentul de 2 camere???Apartament cumparat de parinti ... (vezi toată discuția)