buna ziua...detin o intreprindere individuala neplatitoare de TVA pentru comert cu amanuntul piese si accesorii auto,vanzarea se face numai la comanda clientului,nu am un stoc,comand de la o firma cu un pret mai mic si o vand la alt pret persoanei care a comandato...sunt nelamurit cu obligativitatea casei de marcat...este sau nu obligatorie pentru activitatea mea?sau pot emite doar factura si chitanta?va multumesc anticipat!!
Prestarea de catre un SRL a unor servici de masurare a calitatii aerului la domiciliul clientului se poate incadra in exceptiile de la obligativitatea detinerii casei de marca? (poate aliniatul L serviciile de instalatii, reparatii si intretinere a bunurilor, efectuate la domiciliul clientului) ?
Interpretand ad litteram punctul l) , as zice ca se face referire la instalarea bunurilor, reparatia bunurilor sau intretinerea bunurilor la domiciliul clientului, asadar nu cred ca este cazul dumneavoastra.
Acea persoana care lucreaza la ANAF si ti-a zis lucrul acesta trebuie neaparat sa isi scrie demisia, la ceea ce faceti dvs este obligatorie casa de marcat fara dar si poate.