Probabilitatea ca cele doua instante anterioare sa greseasca este foarte mica, iar in recurs daca optati pentru achitare va asumati un risc enorm deoarece daca vinovatia va e pe deplin dovedita instanta poate aprecia ca atitudine de nerecunoastere si lipsa de regret.
La ICCJ am vazut reducere de la 7 ani cu executare pentru frauda cu fila cec al. 5 (consecinte deosebit de grave) la 4 ani cu suspendare dupa ce inculpatul a acoperit prejudiciul insa nu mai reusesc sa gasesc decizia ...
dar ar trebui luata in considerare si dretul la aparare ca mi s-au respins am facut cereri de probatuini si mi sau respins si mai mult un martor zice ca da s-ar putea sa fiu eu deci sunt judecat pe s-ar putea?nu am semnat nimic nicio fila cec sper ca instanta sa vada ce nu au vazut fond si apelul
Cu siguranta instanta de recursa va cenzura deciziile anterioare daca e cazul. Am avut un dosar in care instanta de fond si apel au mentinut o incadrarea in mod eronat, iar la iccj cand am fost audiat am expus sumar nemultumirea mea (deoarece credeam ca vorbesc iar la pereti), instanta a amanat pronuntarea 7 zile solicitand concluzii scrise. Solutia a fost de achitare pe acel articol, deci se poate. Va recomand sa angajati un avocat cu experienta deoarece acel "ultim cuvant" acordat inculpatului nu valoreaza foarte mult daca nu e si transpus in legea penala.
Condamnare
tionro
imi puteti spune si mie in cazul in care fac recurs ... am sanse sa primesc mai putin?
19/10/2011 Condamnare
Solutie: In baza art 215 ind 1 alin . 1 C.p. ... (vezi toată discuția)