poi am primit rechizitoriul doar cu presupuneri ! Adica ceva de genul " cu siguranta inculpatul a vandut marfa respectiva " Au fost si foarte multe termene la care s.au audiat martori si am depus inscrisuri precum ca firma nu avea nici un fel de datorie la momentul cesiunii , nu exista nimic cert impotriva mea decat presupuneri !! Pe asa ceva nu poate sa mearga un om in inchisoare . Am si avocat , mi.as mai lua inca 3 daca e nevoie , raspunsul avocatului la hotararea instantei de fond a fost " Judecatorul crede ca ai facut" . Se poate asa ceva in 2015 ? Adica daca crezi bagi omul in puscarie ? in rechizitoriu scrie ca nu am antecedente penale , iar in minuta judecatoriei scrie cu antecedente ! Nu stiu ce se intampla , cred ca sunt o victima de asta ma adresez aici ! Partea vatamata am inteles ca ar avea un frate la SRI , mai mult ca sigur sunt o victima va rog ajutatima !!
Inca un lucru care iar cred ca e ceva putred la mijloc ! Cand intervine prescriptia pentru complicitate la inselaciune ? Fapta a fost savarsita in 2009 , plangerea penala in acelasi an ! Avocatul meu spune ca se prescrie in 5 ani daca nu s.a facut plangere in acest interval de timp . Dar dupa articolul care l.am citit eu nu apare nici un "doar"
Prescriptia raspunderii penale : 5 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de un an, dar care nu depăşeşte 5 ani;
(2) Termenele prevăzute în prezentul articol încep să curgă de la data săvârşirii infracţiunii. În cazul infracţiunilor continue termenul curge de la data încetării acţiunii sau inacţiunii, în cazul infracţiunilor continuate, de la data săvârşirii ultimei acţiuni sau inacţiuni, iar în cazul infracţiunilor de obicei, de la data săvârşirii ultimului act.
Detalii:
[ link extern ]
SPUNETI.MI VA ROG POT SA SCAP LA CURTEA DE APEL PE MOTIV CA S>A PRESCRIS?