avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare garantie gestiune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare garantie gestiune


Am fost angajat la o firma ca gestionar si mi s-a retinut o garantie de gestiune. In ianuarie 2010 am fost disponibilizat dar si un litigiu cu firma(un minus de carburant) care pana la urma am castigat in instanta cu hotarare definitiva in noiembrie 2011 (eu sunt din Timisoara iar firma din Giurgiu, procesul a fost la Giurgiu). Pentru deblocarea garantiei, am trimis adrese catre angajator sa-mi trimita mie sau bancii unde sunt depusi banii, formularul de deblocare de garantie, dar am fost amanat un an de zile. In urma discutiilor cu reprezentantii banci unde este depusa garantia, mi s-a sugerat sa vin cu hotararea definitiva pentru deblocare, dar cand m-am prezentat la banca, am fost informat, ca societatea a intrat in insolventa si trebuie sa ma adresez administratorului casei de insolventa ca sa-mi deblocheze ei garantia.Am incercat sa iau legatura cu cineva de acolo, dar nimic. Aceasta hotarare definitiva data de instanta nu este valabila la banca?Daca casa de insolventa nu vrea sa-mi deblocheze garantia cum a facut si firma, trebuie sa ii dau in judecata?
Am depus o cerere scrisa la unitatea bancara din Timisoara si completat un formular de sesizare de banca in data de 30.01.2013 in care am specificat ca doresc sa mi se restituie contravaloarea garantiei, plus copie dupa hotararea definitiva, dar nu am primit nici un raspuns.Daca nu primesc raspuns ce trebuie sa fac? Sa ma adresez la ANPC?


Alte discuții în legătură

Recuperare garantie Cezar67 Cezar67 Am fost angajat la o firma ca gestionar si mi s-a retinut o garantie de gestiune. In ianuarie 2010 am fost disponibilizat dar si un litigiu cu firma care pana ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie gestiune Cezar67 Cezar67 Am fost angajat la o firma ca gestionar si mi s-a retinut o garantie de gestiune. In ianuarie 2010 am fost disponibilizat dar si un litigiu cu firma care pana ... (vezi toată discuția)
Garantie anisoara_ana anisoara_ana am lucrat la o firma unde am garantie 300 euro, cum trebuie sa procedez sa o primesc. (vezi toată discuția)