avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul bonavului in faza terminala ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul bonavului in faza terminala ?

buna ziua am o matusa care face dializa de 3 ori pe saptamina in timpul dializei are nevoie sa fie cineva linga ea ,asistenetele vine si pleaca eu ca si ingrijitor nu am dreptul sa stau linga ea medicul vrea sai semnez ca numai stau in timpul dializei linga ea el zice ca nu am dreptul am da sau nu ?si carei legea ? care imi da dreptul sunt insotitor

Alte discuții în legătură

Grad handicap dializati carmen_tonita carmen_tonita va rog sa-mi precizati legea cu articol si litera in care se spune in ce grad de handicap se incadreaza persoanele dializate. am cunostinta de fatul ca ... (vezi toată discuția)
Trecerea la administratie,consecutive sau nu vivi23ro vivi23ro buna ziua -intrebarea mea este daca exista vreo reglemetare privind trecerea la plata administratiei a unor persoane( 2) care vin lunar si stau fecare cam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. din nefericire sunt recent diagnosticat (de 5 luni) ... MarianM972 MarianM972 Buna ziua. Din nefericire sunt recent diagnosticat (de 5 luni) cu insuficienta renala cronica in stadiu 5 (terminal)(boala de rinichi) ,iar in urma probleme ... (vezi toată discuția)