va rog sa-mi precizati legea cu articol si litera in care se spune in ce grad de handicap se incadreaza persoanele dializate. am cunostinta de fatul ca persoane incadrate pana acum la gradul grav cu insotitor, de anul acesta au fost incadrate la gradul accentuat, in conditiile in care continua sa faca dializa de 3 ori pe saptamina si starea sanatatii lor nu s-a imbunatatit.
Nu exista legea cu articol si litera in care se spune in ce grad de handicap se incadreaza persoanele dializate
Incadrarea in grad de handicap o face comisia de expertiza medicala persoane cu handicap care la cererea solicitantului documentului medical care atesta o afectiune ,comisie care va analiza afectiune astadiul existent la solicitant ,in final urmand a decide daca emite decizie sau certificat de incadrare in frad de handicap in baza normelor specifice
Pensie de invaliditate
Bob67
Buna ziua !
Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)