avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie PFA - daca nu am avut activitate trebuie sa ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie PFA - daca nu am avut activitate trebuie sa depun declaratia 392b?

Buna ziua. Am deschis un PFA in iulie 2012 ca traducator autorizat. Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa depun astazi declaratia 392B. Sunt neplatitor de TVA si pana in ziua curenta cifra de afaceri este 0 ( zero). Nu am avut activitate deloc.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:54, 25 Februarie 2013
Da. Trebuie s-o depuneti si cu zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

392 stanciuu_auco stanciuu_auco buna ziua, fima infintata in 2009-august, cifra de afaceri 20.000 lei, este obligata sa depuna 392? (vezi toată discuția)
Declaratie 392 Contab10 Contab10 Buna ziua, Am si eu o situatie si nu inteleg ce declaratie trebuie sa depun si anume am o societate care are o CA pe 2012 de 1944 lei, societatea este ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 329b Daniel78 Daniel78 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un rapsuns la urmatoarea problema: sint PFA, neplatitor de TVA, din 2007 si veniturile cumulate anuale se incadreaza, in ... (vezi toată discuția)