avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie la executare silita

Buna seara!In luna a-10-a 2010 am fost surprins de o camera fara rovinieta fara ca eu sa cunosc acest fapt.in luna februarie 2013 primesc acasa executarea silita pentru acest lucrusi cu mentiunea ca s-a facut o afisare la domiciliu in luna mai 2011 fara ca eu sa iau la cunostinta.am facut contestatie la executare declarand ca nu mai pot face dovada rovinietei dupa atat timp si invocand ART. 13 din OG 2/2001:
(1) Aplicarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie în termen de
6 luni de la data savârsirii faptei.
si Legea 144/2012 pentru modificarea OG 15/2002 privind
aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de
drumuri nationale din Romania - rovinieta, termenul de inmanare a
procesului verbal este de 30 de zile (art.9)
La primul termen s-a cerut procesul verbal prin posta pt ca nu se vede bine prin fax si eu sa merg prin petromuri,omv-uri sa caut in baza de data poate gasesc cum ca aveam rovinieta.M-i se pare deplasat dupa atata timp sa caut de nebun .Ce ma sfatuiti pentru urmatorul termen?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Amenzi pentru lipsa rovinietei livia1603 livia1603 Buna ziua, Daca circuli, neavand intentie, fara rovinieta 2 luni ce amenda este posibil sa platesti? Se poate contesta vreo amenda..sau de cate ori am ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovinieta Milanezu21 Milanezu21 Buna ziua,am primit acum 2 saptamani un plic cu 2 amenzi (30 iunie si 7 iulie)acum iar am primit inca 2(ambele in iulie).Mentionez ca eu nu am avut rovinieta ... (vezi toată discuția)
Incredibil - proces verbal contraventie cnadnr Lylyca Lylyca Bună ziua La aproape 3 ani de la scandalul situațiilor in care agenţii constatatori ai C.N.A.D.N.R. uzează abuziv prevederile O.G. nr. 2/2001, privind ... (vezi toată discuția)