avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CAS - decontare ligamentoplastie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CAS - decontare ligamentoplastie

Am fost operat de curând la genunchi pentru ruptură de ligament încrucișat anterior, intervenția având loc într-o clinică medicală privată. Procedura a constat în folosirea unor șuruburi. După operație este nevoie de o recuperare de cel puțin 1 lună prin fizioterapie. Aș vrea să vă întreb dacă casa de asigurări de sănătate acoperă vreo parte pentru acest tip de intervenție și dacă pot să mă adresez cuiva pentru a afla mai multe informații.
Mulțumesc anticipat,
Răzvan.

Alte discuții în legătură

Accident de munca akyra akyra salut am suferit un accident de munca iar dupa ce am fost diagnosticat cu ruptura partiala de ligamente incrucisate anteriorla genunchi doctori au spus ca am ... (vezi toată discuția)
Comisie medicala dorru1500 dorru1500 In luna aprilie 2010 sotia a fost operata in urgenta cu urmatorul diagnostic : Regiunea de examinat: IRM gamba +genunchi stang Secvente utilizate: Sag ... (vezi toată discuția)
Sfat: obtinere despagubiri pentru dispozitiv medical de slaba calitate CalianOlimpia CalianOlimpia Mă numesc Călian Olimpia,am 47 de ani,locuiesc în Cluj-Napoca.Vă scriu pentru a vă cere sprijin și ajutor.Pentru a înțelege de ce vă cer acest ... (vezi toată discuția)