avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... accident de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

accident de munca

salut am suferit un accident de munca iar dupa ce am fost diagnosticat cu ruptura partiala de ligamente incrucisate anteriorla genunchi doctori au spus ca am nevoie de operatie de reparare a ligamentelor care suprinzator costa extrem de mult pt mine iar firma refuza in a ma despagubi la modul sa plateasca operatia fara alte pretentii din partea mea..... ma puteti ajuta cu un sfat pt ca nu stiu ce sa mai fac genuunchiul ma doare f rau iar firma ma ignora total din toate punctele de vedere
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 02:31, 19 Iulie 2011
Casa de Asigurari de Sanatate va suporta o parte din costul operatiei, interesati-va la ei care este procedura si ce acte va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas - decontare ligamentoplastie rzvb rzvb Am fost operat de curând la genunchi pentru ruptură de ligament încrucișat anterior, intervenția având loc într-o clinică medicală privată. ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare de persoana LIE LIE Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Sotul meu a fost victima unui accident rutier. Era in intersectia de la Morarilor la semafor pe motocicleta lui si cand ... (vezi toată discuția)
Trimitere in judecata spital public universitar - mod ciudat de abordare si diagnosticare bise88 bise88 Pe data de 30.10.2023 am cazut si m-am accidentat la genunchiul drept. Am ajuns la primiri urgente in cadrul spitalului Universitar, in aceeasi seara cu ... (vezi toată discuția)