avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul in mediul privat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul in mediul privat

Buna ziua,
Am o nelamurire ....salariul in cadrul unei societati comerciale este doar salariul de incadrare si atat?? Adica vechimea in munca nu se aplica???? stiu ca in cadrul institutiilor bugetare vechimea in munca este luata in calcul...dar in mediul privat nu se aplica??? as dori tare mult sa stiu.
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:26, 26 Februarie 2013
Sporul de vechime se acorda numai daca este prevazut in c.i.m, CCM la nivelul angajatorului, CCM la nivel de grup de unitati sau la nivel de sector de activitate, sau in Regulamentul Intern.
Si in sector privat se poate acorda sporul de vechime , in conditiile in care este prevazut de anumite documente aplicabile la nivelul angajatorului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime vernescuiustinian vernescuiustinian Sporul de vechime se acorda in functie de ani de vechime in campul muncii indiferent de cate locuri de munca am avut sau se acorda in functie de vechimea pe ... (vezi toată discuția)
Acordare spor vechime ContSters278216 ContSters278216 Buna-ziua.V-as ruga sa ma informati daca un salariat care lucreaza intr-o firma privata are dreptul la spor de vechime.Salariatul este personal TESA -operator ... (vezi toată discuția)
Vechime salarii obligatorie? mihaelahory mihaelahory Buna ziua, daca am angajati intr-un ONg, sunt obligata sa le dau spor de vechime? si sa-l evidentiez in revisal separat? (vezi toată discuția)