avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... LEge noua privind suspendarea permisului pt neplata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

LEge noua privind suspendarea permisului pt neplata amenzilor de circulatie

intrebarea mea este daca o sa se aplice legea si pentru amenzile primite inaintea aprobarii legii,adica pt amenzile luate cu un an in urma de ex? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 18:51, 26 Februarie 2013
Vom vedea cum este prevazut in textul de lege cand aceasta va fi publicata in Monitorul Oficial.
Aceasta lege este deocamdata doar in dezbatere publica. Nu poate stii nimeni care va fi forma ei finala si daca va fi aprobata sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propuneri modificari concrete legate de pensiile mici raser raser Aveti informatii mai concrete privind pensiile mici? Cum se va face diferentierea celor care au lucrat 20 de ani si au o pensie echivalenta cu \"ajutorul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Dany32 Dany32 Va rog,poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu noua taxa auto?! E valabila sau nu?!#-o (vezi toată discuția)
Buna seara. am o intrebare legata de principiul de aplicare al ... mdhritcu mdhritcu Buna seara. Am o intrebare legata de principiul de aplicare al legilor. OUG 27/2022 specifica in text ca perioada sa de aplicare este ... (vezi toată discuția)