avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor C.E.C.C.A.R.
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

C.E.C.C.A.R.

Buna ziua as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Eu in vara termin facultatea de drept(am examenul de licenta in iunie-iulie pe care sper sa il iau cu nota mare) si as dori sa ma inscriu la cursul de expert contabil in cadrul ceccar dar nu stiu daca ma pot inscrie deoarece am vazut pe internet ca facultatea de drept este stiinta juridica si as dori sa stiu daca ma pot inscrie, pentru ca din cate am vazut se da admitere si la drept sau ar trebui sa fac un master bazat pe studii economice superioare si apoi sa sustin examenul de admitere? am incercat sa le scriu pe forum dar trebuie sa fii membru . Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2013
Cristina0110, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:16, 20 Martie 2013
Am uitat sa va spun ca am facut un curs de contabilitae in Marea Britanie ''AAT Level 2 Accountancy'' si as putea sa merg cu diploma sa o traduc sau sa merg sa o recunosc in Romania credeti ca as avea vreo sansa sa pot sustine examenul?
Regulamentul privind accesul la profesia de expert contabil si de contabil autorizat il gasiti aici :
[ link extern ]

de asemenea puteti consulta programa aferenta examenului de admitere la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil (sesiunea 2012):
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat sau expert contabil Renata70 Renata70 Buna ziua, Nu stiu in ce categorie de intrebari ar trebui sa incadrez intrebarea mea. Va rog respectuos sa ma informati daca absolvirea unui masterat de ... (vezi toată discuția)
Ceccar dates.raluca dates.raluca Buna, am terminat facultatea de stiinte economice si vreau sa merg mai departe la CECCAR anul viitor. Este vre-un membru pe aici sa imi spuna si mie cat este ... (vezi toată discuția)
Ceccar Adry90ana Adry90ana Buna seara, Sunt studenta in ultimul an la CIG (contabilitate si informatica de gestiune), Univ. Cuza, Iasi. Ma tot gandec sa dau mai departe la master la ... (vezi toată discuția)