avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la CIM modificare functie si salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la CIM modificare functie si salariu

Buna seara
Modificarea functiei si a salariului se poate face si la alta data decat 1 ale lunii?
De exemplu pot modifica cu data de 5 ale lunii sau ori care alta data ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: silviasan , utilizator 11:31, 27 Februarie 2013
In principiu , legea nu stabileste o anumita data la care se pot face modiifcari ale c.i.m. ... insa, daca cu modificarea functiei nu este nicio problema , la modificarea salariului apare problema calculului .. de la 01 pana la 05 are un salariu si de la 05 la 31 are alt salariu, de exemplu ..
De calculat s-ar putea calcula,manual, evident. Din ce cunosc eu, insa, nici-un program de salarii sau de contabilitate nu poate calcula salariul in asemenea conditii.
Bineinteles si eu m-am raportat la programele de salarii, precum si la completarea declaratiilor care se depun ... de exemplu, in D112 nu cred ca se poate cuprinde doua perioade cu doua salarii diferite ..
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu in cursul lunii, in stat alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am 2 situatii pe care nu stiu cum sa le introduc in stat sa apara cu modificarile de la data la care au fost operate si transmise la itm. 1. o ... (vezi toată discuția)
Incetare cim noiembriesm noiembriesm Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind incetarea unui cim. CIM ultima zi lucrata pe data de 31.01. In cazul asta care este data plecarii, 31 sau ... (vezi toată discuția)
Intrebare Vioreld Vioreld salutare. am un salariat cu norma intreaga a carui contract expira pe 15.10. Angajatorul vrea sa-i facem contract pe perioada nedeterminata, dar cu contract ... (vezi toată discuția)