avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inmatriculare auto fara a plati timbrul de mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inmatriculare auto fara a plati timbrul de mediu

salut.din cate stiu inaintea timbrului de mediu se puteau inmatricula autoturismele daca se dadea statul in judecata deoarece taxa era ilegala.as dori sa stiu daca mai este valabil si pentru timbrul de mediu(noua forma a taxei de mediu). multumiri anticipate

[Mesaj editat - În forum nu se stabilesc relaţii profesionale între cei care întreabă şi cei care răspund.]
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata pentru inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare carc0tasu carc0tasu Buna ziua in primul rand. Revin la titlul acestui topic!; se poate inmatricula o masina fara plata taxei auto? Mi s-au explicat anumiti pasi, respectiv ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea depunerii rãspunsului la întâmpinare într-un litigiu început în anul 2012 andrei2506 andrei2506 [u]Va adresez rugamintea [/u]sa imi comunicati ce ar trebui sa fac la momentul in care, la primul termen Ag.Jud. a Fin. Publice a depus INTAMPINARE la cererea ... (vezi toată discuția)
Plata noului timbru de mediu AlexandraMone AlexandraMone Buna ziua, Detin un autoturism achizitionat anul trecut. Am platit taxa de prima inmatriculare pentru el, si am dat statul in judecata. Momentan se judeca, ... (vezi toată discuția)