avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale instrainare drept de proprietate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

instrainare drept de proprietate

rugaminte > sechestrul anaf asupra unei cladiri presupune instrainarea dreptului de proprietate asupra acelei cladiri ?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 13:32, 28 Februarie 2013
Intrebarea nu este clara, daca este ok, ce anume?

Deci, lasand la o parte ce citati din lege, puteti solicita certificat fiscal, care se va elibera in termen de doua zile, dar trebuie sa achitati datoriile inainte ca sa va fie eliberat.

Uitati ca aveti sechestru, tocmai pt a nu merge la notar sa instrainati bunul? Faptul ca actul se incheie la notar, este in stransa legatura cu alte institutii, ( depinde de situatie), cum ar fii impozite si taxe sa va elibereze acel certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura rabla magdalena1957 magdalena1957 As dori sa stiu,va rog, daca pentru a mi se elibera certificatul de atestare fiscala necesar pentru programul Rabla trebuie sa iau timbre fiscale si cat ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal c_andreea c_andreea Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Ca sa scoti un certificat fiscal de la finante, trebuie sa ai un motiv? Daca eu vreau sa vand o masina si am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Instrainare bunuri sonia2222 sonia2222 Buna ziua, cum pot instraina persoanele fizice un bun daca exista datorii la Financiar? Multumesc (vezi toată discuția)