avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CNAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CNAS

As avea o ontrebare .
Unde as putea sa vizualizez lista cu analizele medicale decontate de CNAS si care sunt criteriile de acordare.
Am observat ca lista de analize difera de la casa la casa (difera in functie de judet).
Conform carei legi/ ordonante etc., se stabileste lista de analize medicale decontate in functie de judet.

In Cluj, spre exemplu la clinica de infectioase se deconteaza profilul TORCH cu bilet de trimitere de la medicul de famile. In judetul Alba NU sunt decontate. de ce aceste diferente? Fiecare casa are reglementarea proprie?

Va multumesc mult..
Dialine

Alte discuții în legătură

Decondare cnas nastere sistem privat andra721 andra721 Buna ziua, sunt asigurata CNAS si doresc sa inchei un contract ptr nastere intr-o cinica privata ( Sanador sau Medlife). Urmeaza sa efectuez o cezariana ( nu ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate qwerta qwerta Ordinului MS/CNAS nr. 416/428/2009 Anexa nr. 8, articolul 8, alin. (3), are urmatoarea formulare: \"Casele de asigurari de sanatate deconteaza furnizorilor ... (vezi toată discuția)
Plata biletului de trimitere - medic familie ilierodica ilierodica Buna ziua Sunt pensionara cu o pensie mai mica de 740 ron si am fost pusa sa platesc biletul de tr. pentru analize 10 ron .Va rog sa-mi spune-ti daca este ... (vezi toată discuția)