avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O rugaminte legata de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O rugaminte legata de mostenire

Buna Ziua. Am nevoie de un sfat juridic legat de mostenire. Mama mea a avut o matusa care a decedat recent. Mentionez ca tatal defunctei a fost frate cu bunicul mamei mele. Defuncta neavand mostenitori directi a lasat mostenire casa, prin testament olograf, bisericii. In testament nu au fost trecute curtea si gradina. Ce sanse de a intra la mostenire are mama mea
va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatălui meu? am drept de moștenire? iordana1900 iordana1900 Buna ziua. Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatalui meu? Bunicul meu patern era si tatal acestui unchi. Am detinut doua proprietati (casa si curte ... (vezi toată discuția)
Tatal meu meu si fratele lui ambii in viata au avut un un var ... albin albin Tatal meu meu si fratele lui ambii in viata au avut un un var drept de mult timp decedat a carui unica fiica a decedat recent se pare fara mostenitori inclusiv ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ai nepotilor descedenti de fratii defunctului ileana54 ileana54 Va rog sa imi spuneti cum se imparte mostenirea in cazul in care sotul este mort si nu are mostenitori .fratii.sau parintii.defuncteiisint si ei ... (vezi toată discuția)