avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal pesonal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal pesonal contractual

Buna,
Va rog sa-mi spuneti daca se intocmeste revisal pentru personal contractual daca se modifica salariul minim , in baza HG.? sau se face revisal doar cand se dau legi speciale pentru bugetari. Eu stiu cum se procedeaza la cei privati ar la bugetari nu prea ma descurc.

Vedeti aceste link-uri
[ link extern ]

sau

[ link extern ]
Multumesc!!!
Buna ziua,
As dori sa-mi spuneti unde pot gasi un regulament intern pentru un magazin mixt...plus bar...Multumesc!
Un model pe care-l puteti adapta la acele societati gasiti aici:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , îmi poate spune și mie cineva cum se face o angajare ... eduard56463 eduard56463 Bună ziua , îmi poate spune și mie cineva cum se face o angajare ? Am fost la itm cu următoarele acte : solicitare parolă , certificat de înregistrare ... (vezi toată discuția)
Pot să mă angajez pe firma mea? MonicaCiomaguta MonicaCiomaguta La începutul lunii am înființat un SRL, activitatea începând de luna viitoare. În firmă, sunt administrator și asociat. Aș putea să mă angajez pe ... (vezi toată discuția)