avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Platesc taxa de poluare la auto transferat de pe SRL ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Platesc taxa de poluare la auto transferat de pe SRL pe pers. fizica?

Buna ziua. Tocmai am radiat SRL-ul al carui asociat unic eram, activele nete ramase fiindu-mi distribuite. E vorba de un Logan achizitionat prin leasing in 2006, achitat integral in 2009. Acum vreau sa inmatriculez masina in baza hotararii judecatoresti de la Registrul Comertului, va trebui sa pltesc taxa de poluare?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 10:23, 28 Februarie 2013
Formulati o cerere( este tip) la AFP , unde aveti domiciliul , prin care solicitati sa se verifice daca are taxa platita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto prima inmatriculare sflorian sflorian Taxa auto de prima inmatriculare pentru un autoturism achizitionat in februarie 2007 poate fi recuperata prin instanta ? Am platit aceasta taxa, ulterior ... (vezi toată discuția)
Leasing auto dorianztd dorianztd Subiect: Lamurire noua taxa de inmatriculare Buna ziua! Dupa ce am cautat raspunsuri pe mai multe forumuri, rezultatul fiind nul, imi incerc norocul si ... (vezi toată discuția)