avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta civila dupa recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta civila dupa recurs

Respinge ca neîntemeiată acţiunea formulată reclamantul SLI XX în numele membrilor de sindicat, în contradictoriu cu ceilalţi pârâţi. Decizia este irevocabilă. Dată şi pronunţată în şedinţa publică din 14 februarie 2012. Sa inteleg ca a fost respinsa definitiv si irevocabil actiunea formulata de sindicat?
Da, ati epuizat caile ordinare de atac, sentinta ramanad irevocabila.
Da, actiunea formulata a fost respinsa ...
freeelis a scris:

Da, actiunea formulata a fost respinsa ...

adica a pierdut sindicatul sau a castigat?
Din moment ce s-a respins actiunea sindicatului, inseamna ca ati pierdut
Sindicatul a pierdut litigiul ... situatia in care nu mai poate exercita decat una din caile extraordinare de atac ...

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare sau revizuirea FRD FRD Contestatia in anulare sau revizuirea cine o judeca daca atac decizia unei curti de apel ,tot curtea de apel sau ICCJ? (vezi toată discuția)
"decizie irevocabila" calin andrei calin andrei Buna ziua, Am avut un proces cu o firma (legat de niste banutzi).Tribunalul a dat o decizie (favorabila mie), la care firma a facut recurs.Apoi curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de revizuire? ContSters326896 ContSters326896 Care este termenul de revizuire intr-un proces pe conflicte de munca ? Si ce sanse am sa-mi fie admisa cererea de revizuire !, Daca se costata ca s-au pus acte ... (vezi toată discuția)