avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxe si impozite locale neachitate pentru imobil ...
Discuție deschisă în Executare silită

taxe si impozite locale neachitate pentru imobil vandut de executor

Am urmatoarea situatie: un imobil(cladire si teren)apartinand unei societati a fost vandut la licitatie de catre un executor judecatoresc.Pe actul de adjudecare scrie ca imobilul s-a adjudecat liber de sarcini.Pentru imobilul vandut executorul a fost instiintat in scris de catre primarie(cu jumatate de an inainte de licitatie) ca nu sunt achitate taxele si impozitele locale si exista somatie si titlu executoriu emis de primarie.
Cine plateste impozitele pana la data adjudecarii,pentru ca executorul mi-a explicat ca desi imobilul a fost vandut la distribuire nu a mai avut bani pentru plata taxelor si impozitelor locale,deoarece suma a fost distribuita unei banci.

Alte discuții în legătură

Imobil adjudecat leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Am citit cu interes articolul \"Executarea silita imobiliara - cum se vinde un imobil ipotecat pentru a recupera o datorie\" 9 Decembrie 2011 ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)
adjudecare imobil eugennico eugennico Am adjudecat la licitatie un imobil la 75% din valoare fiind creditor, in luna ianuarie, l-am intabulat personal la ocpi , am deschis rol la primarie. Am ... (vezi toată discuția)