avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate

In luna Octombrie 2012 in D112 am completat gresit in sectiunea : ore suspendate in luna astfel : in loc de numarul total de ore (144) am completat nr de zile(18) si astfel in sistem s-a inregistrat o eroare care nu-i permite salariatului depunerea dosarului pentru obtinerea somajului. Cum si unde sa depun o rectificare strict pentru acea eroare?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:58, 28 Februarie 2013
Depuneti D 112 rectificativ la luna respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

112 depusa eronat timp de 1 an cristina29 cristina29 Buna ziua! Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:( O firma (srl) a ramas cu un singur ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)
D_112 inregistrari floribell floribell Am un angajat cu C Medical fond risc si accidente cod 03, din care 2 zile platite de unitate si restul lunii de la FAAMBP. In care sectiune din Declaratia 112 ... (vezi toată discuția)