Am o nelamurire in legatura cu declaratia in loc de bilant pentru societatile care nu au avut activitate.
Daca societatea s-a infiintat in 2012 si are doar cheltuielile de constituire si depunerea capitalului social in ce situatie se afla?
Depune bilant sau declaratie?
Cum se interpreteaza " entitatile care nu au desfasurat activitate de la infiintare si pana la 31 decembrie"?
In opinia mea societatea nu a desfasurat activitate, operatiunile legate de constituirea societatii nu reprezinta activitate desfasurata in sensul prevederii respective.
In acest scop veti depune declaratia proprie raspundere.
Am o societate care a fost suspendata 3 ani. Din iunie 2012 si-a reinceput activitatea deoarece au expirat cei 3 ani. Din iunie 2012 pana acuma nu are rulaj. Ce depun bilant sau declatratie??
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.