avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere bunuri mobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere bunuri mobile

Buna ziua. Am cateva aparate fitness si doresc sa le inchiriez. Ce acte pot sa fac cu chiriasul pentru a avea siguranta ca nu o sa fiu pacalit si sa raman fara ele? Este bine daca chiriasul gireaza cu o masina ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Transformare spatiu birouri in sala yoga si personal training Anndrrei Anndrrei Buna ziua, Detin o lacatie, descrisa in acte ca spatiu de birouri si doresc sa o inchiriez pentru o sala de fitness. Este nevoie sa obtin acordul ... (vezi toată discuția)
Ce pot face baldovin.marilena@gmail.com baldovin.marilena@gmail.com Buna ziua,am nevoie de ajutor....am fost la Ploiesti pe data de 12.03.2019 sa achizitionez o masina second hand de la firma ruswagen,gen park auto ,un opel ... (vezi toată discuția)
Sfaturi de clauze în contract pentru închirierea unui imobil Maiglo Maiglo Bună seara, Am o mare problemă, şi vă rog frumos să mă ajutaţi. trebuie să închiriez apartamentul, dar sunt total depăşită de situaţie. Doresc ... (vezi toată discuția)