avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă ce pot face
Discuție deschisă în Discuţia la modă

ce pot face

Buna ziua,am nevoie de ajutor....am fost la Ploiesti pe data de 12.03.2019 sa achizitionez o masina second hand de la firma ruswagen,gen park auto ,un opel 2005 .Am facut acte tot ca e masina in regula....trimisi de ei la firma Mogo,ei accepta creditele si tot ei te gireaza,masina facandu-mi figuri pe drum,se tura motorul ,mergea in hopuri,i -am sunat si au zis ca trebuie sa schimb filtrul de benzina ca masina e statuta de luni de zile ,sa schimb pompa eventual ,sa o duc pe tester...ca nu sunt multi bani ....ca astea sunt consumabile si e datoria nea sa fac asta...pe bune iau o masina in rate la mana a 2 si ma apic sa bag bani in ea cand platesc o rata de 524lei pe luna timp de 5 ani?,Masina era 2950 euro si eu in 5 ani dau 6800euro,m au pacalit ,nici nu m-au lasat sa citesc contractul...mi-a zis ca "va povestesc eu despre ce e vorba",dilarul de acolo de la firma Mogo.Am dat si un avens de 3000lei ,depusi in contul lor (al firmei mogo),vani care nu s-au vazut in acte.Dupa 2 zile i-am sunat pe cei de la ruswagen sa le spun ca am probleme cu masina si ca nu e normal.....am vb cu seful cel mare ,el ma amenintat ....spunandu-mi ca ,ca mine are 20 pe zi si ca nu-l intereseaza,ca are oameni pusi sus si pot sa merg oroinde ca nu rezolv nimic....ce pot face,....,sau cu cine pot lua legatura ,o solutie cred ca exista,multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: ~stapuv~ , utilizator 17:14, 1 Aprilie 2019
Mergeti cu contractul la un avocat sa il citeasca, daca l-au facut aia bine sunteti buna de plata.
Ei v-au vandut o masina second, nu cred ca scrie in contract ca maisina e in perfecta stare de functionare, second poate insemna si sa o iei tu pe platforma si sa o repari.

Credit rapid la o banca normala nu la "MOGO" 2950euro=14000ron - 3000 avans =11000ron credit rata vine 233ron/luna si total de plata 14200ron . Total 17200ron sau 3660euro.
Si ei va i-au 6800euro + 3000ron = 7438euro .... ca v-au pacalit e putin spus, dar cu parere de rau eu zic ca v-au pacalit legal ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie morala sau legala? gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna seara. In august 2011 fostul meu prieten a contractar un credit la banca si o parte din suma obtinuta a folosit-o ca sa imi achizitioneze un autoturism ... (vezi toată discuția)
Insolventa adibarbu27 adibarbu27 buna ziua ! am un srl 2 asociati suntem in incapacitate de palta de cateva luni, datorii la finante 13.000lei, furnizori 48.995 din care 46.670catre o firma de ... (vezi toată discuția)
Faliment firma leasing alyflor alyflor Buna ziua! Am o masina luata de la o firma din Iasi, cu care am incheiat un contract de inchiriere pe 36 luni dupa care devin proprietarul de drept al ... (vezi toată discuția)