avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechime in campul muncii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechime in campul muncii

Sunt functionar public intr-o institutie publica, inspector superior. Anul
trecut am implinit 17 ani vechime ca functionar.Cum pot trece la alta categorie de salarizare tinand cont de vechimea in munca.Mentionez ca acum sunt platit ca si cum as avea pana in 15 ani vechime
Cel mai recent răspuns: yoona , utilizator 17:36, 4 Martie 2013
Transa de vechime in munca se modifica la implinirea a 20 de ani ... si nu la 17 ani ...
Daca sunt platita ca si pana in 15 ani solicitati o alta transa de vechime, 15/20 este o alta transa de vechime.
am gradatia 3.nu trebuia sa trec la 4?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clase, grade si trepte de salarizare Justitiarul71 Justitiarul71 Va rog sa-mi spuneti, cei care stiti bineinteles, incepand cu anul 2012, care mai sunt clasele, gradele sau treptele de salarizare? Mai exista treptele 1, 2 ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu MIctheo MIctheo 1.La stabilirea salariului brut pentru un functionar public de executie se ia in calcul salariu de baza si vechimea. La calculul vechimii in munca conform ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca functinar public klaudya1974 klaudya1974 Cum se calculeaza vechimea in munca in cazul unui functionar public? Sau cat ar trebui sa fie cresterea salariala la trecerea la o alta transa de vechime? (vezi toată discuția)