avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dr muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dr muncii

Conform art 35 din codul muncii, ai dreptul sa muncesti la 2 angajatori diferiti. Deci poti avea 2 joburi de cate 8 ore. Intrebarea mea este : ca jurist ai dreptul sa fi la 2 firme diferite in 2 orase diferite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 3 Martie 2013
Legea 514/2003, privind organizarea si functionarea profesiei de consilier juridic, cu modificari si completari, prevede :
art.10 Exercitarea profesiei de consilier juridic este incompatibilă cu:
...
c) orice altă profesie autorizată sau salarizată în ţară sau în străinătate;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jurist GogaL GogaL Buna ziua, Pot fi angajata ca și jurist la o societatea privată dacă mai am și funcția de asistent director intr-o instituție publica? Știu ca pe ... (vezi toată discuția)
Juristii si pfa-urile Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Juristii isi pot face PFA? Si daca se poate in ce domenii de activitate?? (vezi toată discuția)
2 norme intregi la 2 angajatori diferiti Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna seara, Am un prieten care ar dori sa stie daca are posibilitatea de a fi angajat cu 2 norme intregi la 2 angajatori diferiti pentru functiile de ... (vezi toată discuția)