avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asistent medical vreau sa deschid cabinet
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asistent medical vreau sa deschid cabinet

Buna ziua!
Sunt asistenta medicala si v-as ruga sa-mi spuneti daca pot deschide un mic cabinet medical pentru tratamente, recoltare de analize, etc.. De ce acte si aprobari am nevoie si daca este obligatoriu sa figureze si un medic pentru acel cabinet?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Medicul de medicina a muncii costel41 costel41 Buna la toata lumea. Ma confrunt cu urmatoarea problema; M-am simtit rau la locul de munca drept care m-am prezentat la medicul de medicina muncii din ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical fizioterapie MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati!Asistentii medicali au voie sa-si deschida cabinete particulare pentru tratamente medicale?Sunt asistent medical principal ... (vezi toată discuția)
S.r.l. cu mai multe domenii de activitate stanciurodica stanciurodica Buna ziua , V-as ruga daca se poate , sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema : doresc sa-mi infiintes un S.R. cu domeniu de activitate principal ... (vezi toată discuția)