avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Despre PFA
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Despre PFA

Sunt persoana fizica autorizata . Pot sa folosesc numela autorizat pt. a-mi crea o reclama pe produsele pe care le produc.ma ocup de filmare si fotografiere.
Cel mai recent răspuns: anca david , utilizator 14:47, 19 Februarie 2009
Pueti sa folositi numele dar trebuie sa il inregistrati ca si marca la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.
Multumesc pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata si ce ne poate face ea? anabela_kukula anabela_kukula Registrul comertului mi-a aprobat un nume in 2005 iar acum am primit o convocare de la o firma ce spune ca numele societatii mele intra in conflict cu marca pe ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata vs. drepturi de autor alphasquadron alphasquadron Buna ziua! O persoana juridica \"X\", a infiintat o sectie, \"Y\", pe care a inscris-o si la tribunal. A fost depus statutul si PV al adunarii generale, care ... (vezi toată discuția)
Denumire ii Kellynda Kellynda Buna ziua! Intrebarea mea ar fi: Pe langa denumirea Intreprinderii Individuale + numele meu pot alege si un alt nume pentru reclama? (de exemplu ca si la ... (vezi toată discuția)