avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telefonia mobila si minutele platite neconsumate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telefonia mobila si minutele platite neconsumate

Ce parere aveti de faptul ca in Romania un bun cumparat cu chitanta este anulat dupa 30 de zile , perioada de valabilitate , apoi este revandut , chiar daca prin cumparare este al clientului de fapt ? Adica , in cazul telefoniei mobile , cine cumpara o cartela prepay de o anumita valoare si activeaza o optiune oarecare , are surpriza ca dupa 30 de zile sa constate ca marfa respectiva (minutele) , nu mai sunt valabile chiar daca au fost platite si au proprietar si ca compania de telefonie i le vinde din nou chiar daca sunt deja ale lui .
sunt smecheri, pentru ca ei te anunta de la inceput ca minutele cumparate sunt in oferta si aceasta dureaza 30 de zile.
tinand cont este o bataia de joc , ma mir ca nu-ti ofera 1 milion de minute pentru 5 euro cu scadenta in 30 de zile :))
Adica nu se poate face nici o miscare , cu tot cu avertismentul lor de valabilitate a ofertei de 30 de zile ? Este totusi o marfa pe care eu , clientul , o platesc , devin proprietar pe ea si mi se confisca dreptul la proprietate dupa 30 de zile .
Sa inteleg ca nu prea intereseaza pe nimeni subiectul cu telefonia mobila sau nu se poate face nimic ? Oricum este o senzatie destul de placuta sa fii furat pe fata !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate de telefonie mobila - trage tepe... Giovanni_tg-jiu Giovanni_tg-jiu Am ancarcat cartela cosmote cu 3 euro, pe data de 12-03-2010, si am primit un sms care scria : felicitari ai primit 2000 minute an retea valabile 7 zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Oferta incarcare cartela mobil BotLaurentiu BotLaurentiu Buna ziua, Pe 31.12.2014 am trimis in jur de 80 mesaje in diverse retele la care am primit raspuns: credit insuficient si obisnuitul mesaj \\"incarca pana la ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)