avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lezarea demnitatii profesionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lezarea demnitatii profesionale

buna ziua
sint farmacista,din oct 2012la o farmacie ,,privata,,.pina in octombrie am fost asistenta de farmacie.patru ani din cinci, de facultate(am chitantele adnotate si cu numele societatii ca sponsor),am fost ,,stimulata,, (sa spunem )sa accept sponsorizarea scolarizarii,printr-un asa zis,,contract,,(de formare profesionala si incadrare cod....farmacista),unul vechi pe 2010,apoi al doilea mai nou,pe 2011.
obligatii:
angajatorul sa plateasca scolarizarea,si salariul aferent ,,cursantei,, pentru postul la momentul respectiv
incadrarea ,,cursantei,, la terminarea studiilor pe noul post,cu salarizarea si indatoririle aferente
angajata(cursant)
sa desfasoare activitatea profesionala potrivit incadrarii
sa participe si sa absolve cursurile pentru a fi incadrat in noul post si sa presteze 3 ani dupa absolvire munca in folosul si beneficiul angajatorului.cum ma apar:
trebuie sa stau 3ani?cu salariul si conditiile care le vreasi le-a vrut angajatorul?dupa 3 ani trebuie sa restitui banii conform sponsorizarii a 4 ani de facultate,din 5?
daca angajatorul plateste variabil ,a platit si innainte de absolvire,dupa bunul plac(rea vointa,intirzieri de peste 2 sapt,salariul minim,cum sa supravietuiesti?
daca orele de munca depasesc 40,saptamanal,legal(ture de noapte 12 h,ture zi 12h,farmacie non stop,ori 2sapt continuu a 7h inclusiv week end),innebunesti?
daca gasesc in alta locatie angajarea in conditii umane,pot si cum,sa-l las cu ochii in soare?prin demisie?cum ramane cu cei 3 ani,dar cu banii pe sponsorizare?
in eventualitatea demisiei,cum ma pot apara de limbajul vulgar,violent,amenintari si injurii care-mi pot fi adresate?
contractul,,de formare,, este inregistrat la itm?
daca managementul este defectuos,lipsa corespunzatoare de medicamente uzuale imi lezeaza demnitatea si etica fata de pacienti.deci....cum ma apar profesional?

Alte discuții în legătură

,,cu ochii in soare,, blonda00 blonda00 buna ziua sint farmacista,din oct 2012la o farmacie ,,privata,,.pina in octombrie am fost asistenta de farmacie.patru ani din cinci, de facultate(am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea functiei adina popita adina popita Buna seara!Am o nelamurire!Sunt asistent de farmacie la o farmacie din iasi si proaspat absolventa a facultatii de farmacie cu licenta luata in luna ... (vezi toată discuția)
Ma pot angaja ca student fara diploma de licenta in domeniul farmaceutic? Pharma88 Pharma88 Buna ziua, Problema care ma framanta este urmatoarea : cum m-as putea angaja intr-o farmacie daca am absolvit facultatea de farmacie dar nu am intrat in ... (vezi toată discuția)