avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art.52 , alin.1), lit.a) din Legea 53/2003
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art.52 , alin.1), lit.a) din Legea 53/2003

Buna ziua,
Am un prieten care a primit o decizie de suspendare a contractului de munca in cf. cu art.52, alin.1), lit.a) .
In aceeasi zi am inteles ca si-a dat si demisia .Intrebarea era daca aceea mentiune se va scrie undeva , o sa-l afecteze la viitorul loc de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 9 Martie 2013
Eventual in adeverinta de vechime... daca ii va trebui asa ceva la noul loc de munca...
Daca are suspendat c.i.m. ar trebui sa vada ce s-a intamplat cu demisia ...???
cumva in aplicatia Revisal se va mentiona acea decizie? sau nu?
Multumesc
Suspendarea c.i.m. se opereaza in REVISAL.
Viitorul angajator , va vedea acest lucru in Revisal ?; adica datele inscrise de un angajator in Revisal se poate vedea si de urmatorul angajator ? exista asa ceva? sau nu are nici o legatura ?

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Istoric locuri munca viu viu Poate noul angajator sa vada (in REVSAL, sau alt program) locurile de munca unde am fost angajata si perioadele;si, de asemenea perioadele cand am fost in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o mare problema - neoperare in revisal gavrilescu gavrilescu Am lucrat la o firma 6 luni in luna Februarie in data de 27 mi am dat demisia de la firma respectiva!In data de 28 Februarie trebuia firma sa opereze in ... (vezi toată discuția)
Consecinte ale desfacerii contractului de munca din motive disciplinare Mihaela_Popescu Mihaela_Popescu Buna seara, as avea si eu o alta intrebare pentru domnii avocati si membri ai forumului: dupa ce mi s-a desfacut contractul de munca din motive disciplinare, ... (vezi toată discuția)