avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Legea fondului funciar 18/1991
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Legea fondului funciar 18/1991

Buna ziua la toti membri forumului,
cine poate sa ma ajute?:help:
Nu gasesc nici unde in internet ce cuprinde (art.155/1 C.proc.civ..) referitor la legea fondului funciar 18/1991
Mii de multumiri daca ma poate lamuri cineva.:thumbup:
Cel mai recent răspuns: Doamna Irma , utilizator 12:14, 7 Iunie 2009
art 155/1 c. proc.civ. nu are nici o referire la legea fondului funciar, ci cuprinde in interiorul sau o sanctiune, si anume suspendarea cauzei din vina reclamantului, daca desfasurarea normala a procesului este impiedicata din vina partii reclamante care nu indeplineste obligatiile puse in vedere de catre instanta de judecata.

av. Julia Watkins
Art. 155/1 Cod procedura civila nu se refera la dispozitii ale legii 18/1991 a fondului funciar. Ea suna asa: "Cand constata ca desfasurarea normala a procesului este impiedicata din vina partii reclamante, prin neindeplinirea obligatiilor prevazute de lege ori stabilite in cursul judecatii, instanta poate suspenda judecata, aratand in incheiere care anume obligatii nu au fost respectate. Dispozitiile Art. 108^3 sunt aplicabile. La cererea partii, judecata va fi reluata daca obligatiile la care se refera alin. 1 au fost indeplinite si, potrivit legii, aceasta poate continua. Dispozitiile Art. 155 alin. 2 se aplica in mod corespunzator."
si mai tirziu dar va multumesc frumos pentru raspuns:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate aylyn87 aylyn87 Am un proces cu un vecin care a intrat ilegal in curte, acest vecin a primit de la primarie acea proprietate (are acte), desi acel loc este al meu conform ... (vezi toată discuția)
Recurs inadmisibil rrocambole rrocambole Potrivit art. 155/1 alin. (1) C. proc. civ., instanţa poate suspenda judecata când constată că desfăşurarea normală a procesului este împiedicată din ... (vezi toată discuția)
Proces pamant aylyn87 aylyn87 Am un proces cu un vecin care a intrat ilegal in curte. Asta am primit in urma procesului, insa nu stiu exact ce se doreste de la mine, ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)