avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca

Buna ziua,
puteti sa-mi spuneti va rog daca este corecta urmatoarea situatie:
din 01.02 pana in 28.02 am fost in preaviz si deciziile de desfacere a contractelor spun ca CIM inceteaza cu 28.02.2013.
Dupa mine CIM trebuia sa inceteze cu 01.03.2013
Cum este corect?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 5 Martie 2013
Data incetarii c.i.m. este data incetarii preavizului ... in speta, data incetarii este 28.02.2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim G.V. G.V. Buna, Ce data scriu de decizia de incetare, daca ultima zi de lucru a angajatului este 28.02.2013? Multumesc (vezi toată discuția)
Transmitere revisal -decizie desfacere cim ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este: cand trebuie transmis revisalul la ITM in cazul deciziei de desfacere a contractului de munca, ultima zi in care se lucreaza ... (vezi toată discuția)
Preaviz. data incetarii contractului de munca ani123 ani123 daca un preaviz expira la data de 07.06.2013- fiind vineri - cu ce data pot desface contractul de munca - cu 07.06. sau imediat lucratoare fiind 10.06. (vezi toată discuția)