avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Directiva 2011/7/UE - transpunere in vreo lege, ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Directiva 2011/7/UE - transpunere in vreo lege, aplicare in Romania?

Colegi de forum juristi si nu numai, va rog sa ma ajutati sa aflu daca Directiva 2011/7/UE privind combaterea întârzierii în efectuarea plăților în tranzacțiile comerciale, este aplicabila si in tarisoara noastra si ce lege o transpune in legislatia noastra.

Alte discuții în legătură

Transpunere directiva 2011/7/ue soazig soazig Ce se mai intampla cu transpunerea directivei 2011/7/UE privind combaterea intarzierii in efectuarea platilor in tranzactiile comerciale? Conform Stadiu ... (vezi toată discuția)
Legea 72 din 2013 alex_carabat alex_carabat In MO 182/2013 a aparut Legea 72 / 2013 privind combaterea intarzierii in executarea obligatiilor de plata. Pe scurt, inteleg ca este vorba despre cadrul ... (vezi toată discuția)
Penalizari si recuperare bani partener intracomunitar teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o situatie pe care nu stiu cum sa o abordez din punct de vedere legal. In urma unui contract de prestari cu o firma intracomunitara am emis ... (vezi toată discuția)