avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare carti electronice proprii!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare carti electronice proprii!

Buna seara! Care sunt actele necesare pentru vanzari de e-carti proprii? Dar daca vreau ca din vanzarea acestor carti sa beneficieze un numar mai mare de oameni? Adica as vrea sa le fac contracte din care un procent de.....din vanzarea cartilor sa se transfere in conturile lor! Cum as putea sa fac asta? Mai intai trebuie sa infiintez un srl iar apoi sa le fac contracte (de munca, de colaborare?) Help please!

Alte discuții în legătură

Transfer masina de pe firma pe persoana fizica ceranca ceranca Scuze daca nu e strict on-topic, dar rog ingaduinta :) Intrebare: a fost cineva in situatia de a cumpara o masina pe firma si apoi sa o transfere pe persoana ... (vezi toată discuția)
Cesiune cu drept de preemtiune?! ce pot face ? eugenman eugenman stimati forumishti ! am 50 % in sc de tip srl si sunt director general...dupa 10 ani de munca asiduaa m-am gindit sa ma retrag..in contractul de societate zice ... (vezi toată discuția)
Freelancer carte de munca, asigurare sanatate stefcj stefcj Buna ziua! as dori sa stiu in primul rand cum as putea sa beneficiez de carte de munca si asigurare, adica tot ce se ofera la un angajat , fara sa ma angajez ... (vezi toată discuția)