22. Fotografiatul şi filmatul trenului sau în tren sunt permise cu conditia ca ceilalti călători să nu fie deranjati de acest lucru. În ceea ce priveste fotografiatul si filmatul în scopuri comerciale, sau publicarea imaginilor in locuri publice sau pe internet, sunt permise doar cu acordul administratiei SC T........F.......C..SRL.
Acesta este un paragraf din regulamentul unei societăți de transport feroviar.
Eu am călătorit cu trenul unde am găsit nenumărate nereguli: Saci cu lemne de foc depozitati pe culoar, persoane care ocupau 6 locuri o singura persoana cu multe bagaje, WC închis pentru transport bagaje interzise, etc. Am fotografiat și am postat pe site-ul meu personal un articol și câteva poze, ilustrative. Oare este corectă și legală interdicția introdusă de aceștia?
1-Este o distinctie apreciabila intre "corecta" si "legala"
2-Concret pe dvs va deranjeaza restrictiile impuse de respectiva unitate sau neregulile constate in cusete,pe culoare,etc?
Neregulile mă deranjeaza. Ca urmare a articolului apărut am primit un raspuns, bizar. Trenul trece prin zone cu populație romă și n-au ce face! legală vreau să știu. Eu dacă merg la restaurant și fac poze cu prietenii, nu este cam acelasi lucru?