avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Filmarea si fotografiatul in tren
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Filmarea si fotografiatul in tren

22. Fotografiatul şi filmatul trenului sau în tren sunt permise cu conditia ca ceilalti călători să nu fie deranjati de acest lucru. În ceea ce priveste fotografiatul si filmatul în scopuri comerciale, sau publicarea imaginilor in locuri publice sau pe internet, sunt permise doar cu acordul administratiei SC T........F.......C..SRL.
Acesta este un paragraf din regulamentul unei societăți de transport feroviar.
Eu am călătorit cu trenul unde am găsit nenumărate nereguli: Saci cu lemne de foc depozitati pe culoar, persoane care ocupau 6 locuri o singura persoana cu multe bagaje, WC închis pentru transport bagaje interzise, etc. Am fotografiat și am postat pe site-ul meu personal un articol și câteva poze, ilustrative. Oare este corectă și legală interdicția introdusă de aceștia?
Cel mai recent răspuns: Ipuz , utilizator 20:08, 10 Martie 2013
1-Este o distinctie apreciabila intre "corecta" si "legala"
2-Concret pe dvs va deranjeaza restrictiile impuse de respectiva unitate sau neregulile constate in cusete,pe culoare,etc?
Neregulile mă deranjeaza. Ca urmare a articolului apărut am primit un raspuns, bizar. Trenul trece prin zone cu populație romă și n-au ce face! legală vreau să știu. Eu dacă merg la restaurant și fac poze cu prietenii, nu este cam acelasi lucru?
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2013
Ipuz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografierea unui politist pe domeniul public torr10 torr10 Poti fotografia un politist pe strada?Daca nu, ce lege reglementeaza aceasta? -Dar daca faci pozele publice? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod vamal - cantitatea maxima de tigari admise Sergiu22SV Sergiu22SV Care este cantitatea maxima de tigari admisa la trecerea frontierei? Cum fac sa pot introduce in mod legal peste aceasta limita? (vezi toată discuția)
Statutul feroviarului buna ziua, drepturile banesti cuprinse ... vas22 vas22 statutul feroviarului Buna ziua, Drepturile banesti cuprinse prin Legea 195/2020 privind statutul personalului feroviar se acorda obligatoriu sau in functie ... (vezi toată discuția)