avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cabana pe piloni - am nevoie de autorizatie?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cabana pe piloni - am nevoie de autorizatie?

vreau sa pun o cabana pe piloni.am nevoie de autorizatie?trebuie respectata vreo inaltime la piloni?

Alte discuții în legătură

Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan. Se poate construi pe proiect de cabana , din bca sau doar din lemn? Ce alte ... (vezi toată discuția)
Construcție teren extravilan, împădurit enumplm enumplm Dacă aș dori să construiesc un imobil, fie el casă cu fundație, cabană de lemn, construcție pe piloni de lemn/metal, etc. cum aș putea să fac acest ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie pe piloni extravilan sergiucalin sergiucalin Buna, am un teren 7 ari extravilan si as vrea sa fac pe el o cabana de 7x7m cu masarda pe piloni din beton langa 7 km de Targu Mures. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)