buna ziua ma confrunt cu o problema si va rog sa ma ajutati mi-a venit o instiintare de proprire pe salariu sau bunuri de la un credit neachitat si as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul in care eu nu am nimic pe numele meu sotul la fel si momentan eu sunt in concediu prenatal si sotul in somaj
Daca nici unul dintre dvs.nu aveti bunuri de urmarit si nici salarii de poprit , daca nu aveti nici un fel de venit , deocamdata nu se poate intampla nimic . Pur si simplu banca nu are cum sa-si recupereze banii , la acest moment .
Dar cum ati obtinut creditul , ati garantat cu ceva , sau a garantat altcineva pentru dvs?
Indemnizatia pentru cresterea copilului si cea de concediu medical nu pot fi urmarite silit, insa va vor pune poprire pe 1/3 din salariu cand va veti intoarce la munca. Trebuie sa stiti ca debitul fata de banca are si accesorii, dobanda penalizatoare si dobanda contractuala si va creste foarte mult. Cand veti avea bunuri de urmarit silit va puteti trezi cu o datorie de cateva ori mai mare decat acum. Depinde de banca unde aveti credit...
creditul l-am obtinut in 2009 cand aveam un loc de munca ff bn platit nu am garantat cu nimic dar intre timp s-a schimbat situatia la serviciu si nu am mai avut posibilitate de plata a ratelor.
Credit bancar
lucianogian
Buna ziua, am tot cautat cuiva sa ii pot lasa un msg cu scopul ca ma va ajuta cu un sfat.... Am facut un imprumut in Norvegia de 100.000kr ...si in momentul de ... (vezi toată discuția)